Exporteren van bestanden

4 posts / 0 new
Last post
Jan Verschaeren
Exporteren van bestanden

Blijkbaar is er iets misgelopen bij het installeren van windows 10 op mijn laptop. Ik heb geen contact meer tussen mijn laptop en mijn pc. 

1. Daarstraks probeerde ik grafieken van mijn pc via TransStock te exporteren naar mijn laptop.  Geen probleem maar, blijkbaar sneuvelen o.a. de steun- de weerstandlijnen in 1 woord alle bijgevoegde info  onderweg.  Is dit zo en is dit normaal?

2. Wat doen jullie als je bv. voor een aandeel , aangekocht door TF en ook in de eigen portefeuille met de gegevens.  Op 1 grafiek wordt dit onoverzichtelijk.  Kan je 2 verschillende grafieken openen voor hetzelfde aandeel?  Moet dit dan via een nieuwe tab gebeuren?           Kan men een bewerkte grafiek gewoon kopiëren in een nieuw tabblad? 

Yves Jongbeis
Exporteren van bestanden

Ik bekijk het vanavond Jan.  Onmiddelijk kan ik er niet op antwoorden. Ik vermoed dat de bijgevoegde info niet mee geexporteerd wordt omdat dit in een aparte file worden opgeslagen. 

 

 

Ton
Jan allereerst even mijn

Jan allereerst even mijn mening over MickeyMouse en zijn OS produkten. Voor de goede orde, dit is mijn persoonlijke mening. Ik ken tientallen zeer trotste gebruikers van het allerlaatste OS van MS ( Windows 10 ) die bij hoog en laag beweren geen problemen te hebben.

WindowsXP was het laatst goed werkende OS van MS. Vista was het ultieme voorbeeld van hoe een OS niet hoort te zijn. Dat werd met Windows 7 redelijk goed gecorrigeerd. Voor mij is Windows 7 na XP het minst slechte OS van MS. Vervolgens krijgen we de Kerstboom Windows 8.1. Een verschrikking. En om maar onmiddellijk naar het dieptepunt van software ontwikkeling te springen heeft MS Windows 9 overgeslagen en Windows 10 onder de deur door geschoven. Indien ik de Internet forums in de States moet geloven is dit het OS met de meeste Bugs. Iedereen weet dat behalve MS ... Ik werk dus nog steeds met WindowsXP en waar het niet anders kan met Windows 7.

Voor wat jouw TS problemen betreft.

1. Wat bedoel je met "geen contact hebben" ? Het is bij Windows 10 bekend dat er met synchronisatie zaken fout kunnen lopen. Dus als je daarvan gebruik maakt dan verbaast me dit niet. Maar je kunt natuurlijk ook alles op een geheugen stick zetten en overhalen naar je Laptop.

2. Indien dit niet lukt dan zou ik Windows 10 terugzetten naar 8.1 en kijken wat er dan gebeurt. Indien de zaak dan weer werkt hoef ik je verder niet te vertellen wat er fout is gelopen.

 

 

 

 

ER
exporteren

Als je selecties exporteert/importeert, gaan inderdaad geen andere gegevens mee.

"Synchroniseren" moet je doen door van TS (op je pc) een backup te maken op de server, en die dan te "herstellen" op je laptop, en omgekeerd.

Ik heb echter gemerkt op de laatste vergadering dat het bij mij ook niet correct was verlopen, maar ik heb het nog niet precies gecheckt.

Log in or register to post comments